TASKER KABELS - UIT VOORRAAD TE BESTELLEN PER METER 

 
 
 
 

Importeur Tasker ® kabel – Groothandel Professionele markt

Importeur Tasker kabel is onderdeel van “ Van Oostvoorn Group “, your partner in Professional Electronics en Accessories.

U kunt denken aan kabels voor geavanceerde toepassingen zoals in broadcastbedrijven, professionele audio-video bedrijven, theater en home-theatermarkt, electrotechnische installateurs domotica, overheidsgebouwen en op luchthavens.

Waarom kiezen voor Tasker® kabels?

  • Omdat Tasker® meer dan 40 jaar ervaring heeft in het produceren van absoluut herkenbare kwaliteitsproducten op Internationaal level.
  • Omdat Tasker® meer dan 2500 soorten kabels produceert en samenstelt.
  • Omdat Tasker® een speciale productie-afdeling heeft om kabels te maken vanaf 2000 meter, dus op maat gemaakt.
  • Omdat bij Tasker-kabel de producten klaar staan voor levering.

Bij Tasker-Kabel kiest u voor kwaliteit
 

Wie alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit, zit goed bij Tasker® kabel. Wij, Van Oostvoorn Group, zijn al meer dan 30 jaar groothandel van Tasker Kabels. Wij kunnen u van dienst zijn met onze specialistische kennis en wij hechten veel belang aan goede service en kwaliteit.

Het kwaliteitsysteem van de producent Tasker® is gecertificeerd sinds 1998, overeenkomstig UNI-EN ISO-9001:2008. Alle productieprocessen worden constant gemonitoord en geverifiërd bij de CSQ.

Het hele assortiment Tasker kabels wordt geproduceerd door Milan S.r.l. Italy conform European RoHS 2002/95/EC en 2011/65/ UE-reglementering.


TASKER - de hele collectie verkrijgbaar!

De gehele collectie kabels van Tasker hebben wij in het assortiment. Deze zijn geschikt voor broadcast, professionele audio en video toepassingen, theater , hometheater, electro technische installateurs, domotica-markt, overheidsgebouwen en vliegvelden.

Bij Tasker kabel kunt u de kabels per meter en op haspel bestellen. Alles vindt u overzichtelijk in onze webshop en is uit voorraad leverbaar. Wij leveren binnen 3 tot 7 werkdagen uit.

Voor projecten en advies kunt u contact met ons opnemen.

tasker-kabels-inkopen bij groothandel van van oostvoorn


tabel balk tasker kabels voor video hdmi broadcast - groothandel